Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Родителите на Дани: Дано като излезе от предаването, му дойде акълът в главата и я остави Родителите на Дани: Дано като излезе от предаването, му дойде акълът в главата и я остави
Facebook Twitter Google+ Родителите на Даниел Петканов смятат, че снаха им Алекс Богданска е блудница и е грешка сватбата, която направиха в шоуто, научи... Родителите на Дани: Дано като излезе от предаването, му дойде акълът в главата и я остави

Родителите на Даниел Петканов смятат, че снаха им Алекс Богданска е блудница и е грешка сватбата, която направиха в шоуто, научи „България Днес“.

„Тази девойка е като отвързана, не сме съгласни с тази бутафория. Дано като излезе от предаването, му дойде акълът в главата и я остави“, надяват се майката и таткото на Петканов.

От своя страна родителите на Богданска също не са съгласни с връзката на влюбените.

Милан Богдански, бащата на Алекс, е общински съветник в Благоевград и постоянно се притеснявал от глупостите, които щерка му прави в шоуто. „Не искам да продължават заедно“, отсякъл властният татко, който също не харесвал Петканов за зет.

Още от категорията
Коментари