Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Таман си мислих, че сьм го уморила окончателно, но дойде майка на гости и само с 3 съставки го съживи Таман си мислих, че сьм го уморила окончателно, но дойде майка на гости и само с 3 съставки го съживи
Facebook Twitter Google+Може би ви се е случвало да изпуснете някое от любимите си цветя. Разбира се, в такива случаи се чувствате безпомощни и... Таман си мислих, че сьм го уморила окончателно, но дойде майка на гости и само с 3 съставки го съживи

Може би ви се е случвало да изпуснете някое от любимите си цветя. Разбира се, в такива случаи се чувствате безпомощни и ви е яд, че сте го гледали толкова години, а сега е необходимо да го изхвърлите в коша за боклук.

Ще ви разкрием вълшебна смес, която притежава способността да върне цветята ви отново към живота.

Задължително обаче е необходимо да я приложите още в началото, щом забележите, че нещо с цветето не е наред.

В случай че цветето ви започне да съхне по неизвестни причини, вземете спешни мерки и включете тази смес в оздравителния процес.

 

Както вече споменахме, ще имате нужда от три съставки.

Може би тук е моментът да допълним, че те могат да бъдат открити във всеки дом или в най-лошия случай в близкия квартален магазин.

Нуждаете се от една бананова кора, 2 с.л. смляно кафе и черупки от яйца.

Сложете всичко това в блендер, добавете малко вода и смесете. Остава единствено да подхраните цветето си с тази смес, за да го върнете обратно към живота. С помощта на лъжица сипете от сместа равномерно.

Трябва да я поставите върху пръстта. Само след няколко дни ще забележите, че любимото ви растение изглежда доста по-добре.

Докато някои цветя растат като луди, без да се нуждаят от сериозни грижи, то други са доста капризни. Една от най-пагубните грешки, които биха могли да унищожат цветята ви, е пресушаването или преполиването им. Ако забележите, че по тях са започнали да се появяват бели петънца, наподобяващи на мъхчета, това е знак, че ги преполивате.

Имайте предвид, че някои растения не обичат да стоят на течение. Други пък не бива да бъдат поставяни на място, което е докоснато от пряката слънчева светлина.

Съветът на цветарите е да се интересувате от условията за отглеждане преди да си купите цвете.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари