Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Отворете вратата на щастието: Трябва да имате това растение у дома, ако искате успех и удовлетворение Отворете вратата на щастието: Трябва да имате това растение у дома, ако искате успех и удовлетворение
Facebook Twitter Google+Привлекателният външен вид и необичайната структура на това многогодишно растение е много приспособимо и трайно, което е много ценно за подреждането на съвременните... Отворете вратата на щастието: Трябва да имате това растение у дома, ако искате успех и удовлетворение

Привлекателният външен вид и необичайната структура на това многогодишно растение е много приспособимо и трайно, което е много ценно за подреждането на съвременните затворени пространства.

Бамбукът на щастието днес е стандартна част от офертите, предлагани във всички магазини за цветя и уважаван избор за много купувачи.

Всеки от нас поне веднъж в живота си е получил това необичайно растение, дали в букет или самостоятелно, а след констатациите, че не се нуждае от грижи и много внимание, сигурно на мнозина им е станало любима част от вътрешната зеленина.

Това, което повечето хора не знаят, е, че тази интересна билка изобщо не е бамбук.

 Това всъщност е цвете, наречено Драсена Сандериана, и с външния си вид наистина прилича на бамбук, което обяснява името, с което е известно това растение. Освен това, значителна роля на пазара играе и екзотичня му вид и красивата декоративност, както и разнообразна възможност за комбинации, дали самостоятелно или в комбинация с различни цветя и други елементи.

Бамбукът се смята за магнит за щастие и красиви удоволствия, така че си заслужава да го имате вкъщи.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари