Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето как изглежда мезонет за 27 милиона долара, собственост на една от най-известните жени в света-Дженифър Лопес! (Снимки) Ето как изглежда мезонет за 27 милиона долара, собственост на една от най-известните жени в света-Дженифър Лопес! (Снимки)
Facebook Twitter Google+Ако се чудите как изглежда домът на една от най-известните жени в света, разберете отговора в продължението. На пазара на недвижими имоти... Ето как изглежда мезонет за 27 милиона долара, собственост на една от най-известните жени в света-Дженифър Лопес! (Снимки)

Ако се чудите как изглежда домът на една от най-известните жени в света, разберете отговора в продължението. На пазара на недвижими имоти наскоро се появи реклама, която заинтригува много. Именно, певицата и актриса Дженифър Лопес продава пищен  мезонет в Манхатън , а нейните почитатели получиха уникалната възможност да научат как изглеждат помещенията, в които тя прекарва свободното си време. Апартаментът се намира в сграда от 1924 година и е с изглед към парк Медисън Скуеър

. През 2013 г. е завършен процеса на възстановяване, а Лопес решила да закупи този мезонет с размер над 600 квадратни метра и допълнителни 300 квадратни метра тераси и зимна градина.

Сградата разполага със собствена фитнес зала. Мезонетът е доста изчистен като дизайн, с бяла доминация във всички стаи и впечатляващи цветове в малките детайли. Освен това вижте дали предложената цена от 27 милиона долара е наистина оправдана.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари