Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Самолетът започва да пада стремително, а той ѝ иска ръката-Ето какво се случи накрая Самолетът започва да пада стремително, а той ѝ иска ръката-Ето какво се случи накрая
Facebook Twitter Google+Млад британски адвокат реши да направи незабравимо предложение за брак на приятелката си. За целта двамата се отправили на почивка към остров... Самолетът започва да пада стремително, а той ѝ иска ръката-Ето какво се случи накрая

Млад британски адвокат реши да направи незабравимо предложение за брак на приятелката си. За целта двамата се отправили на почивка към остров Бали.

Нещата обаче малко се пообъркали и се наложило Крис да поиска ръката на своята любима още в самолета.

Докато били на борда на лайнера, изпълняващ полет от Австралия до Бали, той започнал рязко да губи височина. Когато кислородните маски започнали да падат, Крис се изплашил, че може да няма време да предложи на любимата си Кейси и решил да действа пред погледите на ужасените и крещящи пасажери. „За щастие, тя се съгласи.

Потвърдихме решението си още веднъж на земята”, каза развълнуваният британец пред журналисти. Самолетът кацнал принудително на летище Перт в Австралия. При приземяването няма пострадали пътници. От компанията превозвач Air Asia обясняват инцидента с технически проблем. 

Video Playback Not Supported

Още от категорията
Коментари