Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Женски качества, които побъркват мъжете-Жените са неустоими с тях и те могат да са силно оръжие Женски качества, които побъркват мъжете-Жените са неустоими с тях и те могат да са силно оръжие
Facebook Twitter Google+Може да ви се стори странно и да не повярвате съвсем, но външният вид далеч не е най-важното за един мъж, когато той... Женски качества, които побъркват мъжете-Жените са неустоими с тях и те могат да са силно оръжие

Може да ви се стори странно и да не повярвате съвсем, но външният вид далеч не е най-важното за един мъж, когато той си избира партньорка.

За наша радост, момчетата изобщо не са толкова повърхности, дори напротив – те откриват и харесват определени качества у нас, за които самите ние дори не сме подозирали или които често пренебрегваме и мислим за не толкова важни.

Формулата за здрави зъби, която усмивката обича

Днес ще ви представим основните женски черти, които мъжката половина намира за страхотни и неустоими. Ние ги привличаме не само с външен вид, но и с всички онези малки неща, които ни правят уникални.

Ето какво им прави впечатление!

Инициативност

Изглежда смело и секси, когато момичето направи първата крачка към започването на взаимоотношенията. Мъжете обичат от време на време да ги каним на срещи и явно им правим добро впечатление, когато се осмеляваме да го направим.Чувство за хумор

Ако искате да сте щастливи заедно, то трябва да умеете да се забавлявате и да се смеете.

Доброто чувство за хумор определено помага в такива ситуации и е жизненоважно за връзката.

Независимост

Мъжете обичат да покровителстват, но е хубаво, когато той знае, че сте голямо момиче и можете да се грижите за себе си, когато не е наоколо.

Интелект

Дали има мъж, който умишлено да си търси момиче без интелект, с което да не може да проведе нормален разговор? Добрите и смислени дискусии могат да бъдат адски секси и да привлекат всеки един мъж.

Истинска амбиция

Никой не иска да има връзка с човек, който няма поне една цел или една мечта, за която да се бори. Животът без амбиции е доста празен и не е никак лесен за споделяне.

Добро самочувствие

То е най-секси качеството, което една жена може да притежава. Ето защо трябва да вървим с изправен гръб и вирната брадичка и да не се тревожим как изглеждаме в очите на другите

Искрена усмивка

Всяка усмивка е красива, когато е непресторена и от сърце. Ако мъжът умее да ви разсмива, то е много вероятно да се влюбва в усмивката ви всеки път, когато тя се появи на лицето ви.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари