Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето как да изглеждате скъпо и стилно облечени с малко пари, трикове, които трябва да знае всяка жена (снимки) Ето как да изглеждате скъпо и стилно облечени с малко пари, трикове, които трябва да знае всяка жена (снимки)
Facebook Twitter Google+Модните блогъри имат чудесен външен вид. Почти невероятно е той да бъде копиран без доста пари. Представяме ви няколко правила, които биха... Ето как да изглеждате скъпо и стилно облечени с малко пари, трикове, които трябва да знае всяка жена (снимки)

Модните блогъри имат чудесен външен вид. Почти невероятно е той да бъде копиран без доста пари.

Представяме ви няколко правила, които биха могли да ви помогнат да спестите средства и да изглеждате прекрасно.

 

1. Обърнете внимание на обшивката.

Внимателно огледайте обшивката, когато купувате нови дрехи: при качествените материали тя е почти невидима, вярно изработена и не се показва под дрехите.

 

2. Проверете дали шарките съвпадат.

Огледайте добре артикула, за да разберете дали шарките съвпадат с шевовете на дрехата. Не я купувайте, ако принтът е нарушен – вероятно производителят иска да спести от плат. Тези дрехи изглеждат евтини.

 

3. Проверете материалите.

Изберете модерни материали, като неопрен, който може да бъде открит дори в евтините марки дрехи. Също така може да използвате тъкани като туид, памук и лен. Тези елементи винаги изглеждат скъпо, дори да не са.

4. Заложете на имитацията на велур.

Имитацията на велур изглежда по-скъпа от имитацията на кожа, поради това я изберете, без да се замислите.

5. Избягвайте видими ципове.

Качеството на един артикул се определя по неговите детайли и често циповете на евтините дрехи са с подобни показатели. Ако ципът се вижда, той трябва да бъде в еднакъв цвят с този на текстилното изделие. В противен случай, когато това е невъзможно, трябва да бъде покрит.

6. Изберете островърхи обувки.

Високите и заоблени обувки изглеждат невероятно на масовия пазар, колкото и в луксозните магазини, но черните и островърхи завършват напълно образа на бизнес дамата.

7. Създайте впечатление за направени по поръчка дрехи.

Само луксозните марки могат да си позволят добри модели, които оставят впечатление, че дрехата е уникална и ушита специално за нейния собственик. Следователно, перфектният външен вид е от важно значение:

Никога не носете намачкани дрехи.

Текстилните изделия не трябва да бъдат усукани или небрежно закопчани.

Важно е дрехите да запазят своята форма и да ви пасват добре.

Избягвайте да носите текстилни изделия с гънки: те се предлагат масово по пазарите.

 

8. Не пренебрегвайте чантата.

Изберете неутрални тонове като черно, бяло или бежов. Погледнете цветовете на скъпоценните камъни като сапфир или малахит. Тези тонове, съчетани с имитация на кожа, изглеждат много по-добре от ярки или пастелни нюанси. Не купувайте чанти с контрастни ресни, гънки или бродерии. Тези детайли разкриват, че артикулът е нискокачествен.

9. Не злоупотребявайте с декоративните елементи.

Дантелите в дизайнерските облекла се различават от тези на масовия пазар. Изберете малък дантелен елемент, който да подчертае вашата женственост. Пайетите и дрънкулките имат право да съществуват само като елементи във висшата мода и това е правило.

10. Избягвайте земните нюанси.

Избягвайте базови дрехи с тъмни цветове. Тези нюанси бързо могат да ви помрачат, затова е най-добре да използвате ярки цветове и пастелни тонове.

11. Вкарайте ризата в панталоните.

По този начин може да направите образа цялостен. По-добре е да се отдалечите от стилове като гръндж, бохо или хипи и да се върнете към класиката, романтизма и небрежността.

12. Добавете малко злато.

Един лесен начин, чрез който може да изглеждате стилно, без да харчите излишни средства, е да използвате най-обикновени дрехи, като например бяла тениска и дънки и да добавете златен или имитация на съответния метал елемент.

Още от категорията
Коментари