Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя намери 72 000 евро, а когато върна парите на собственика, мечтите й станаха реалност Тя намери 72 000 евро, а когато върна парите на собственика, мечтите й станаха реалност
Facebook Twitter Google+Има много малко честни хора, но те все още съществуват. Тази история на наистина честна, добра и смела жена е наистина необикновена. Анна... Тя намери 72 000 евро, а когато върна парите на собственика, мечтите й станаха реалност

Има много малко честни хора, но те все още съществуват. Тази история на наистина честна, добра и смела жена е наистина необикновена.

Анна Круз е 23-годишна самотна майка, която живее в депа за отпадъци. Обикновено там работят мъже, но тя е една от жените, които правят същото. На депото тя откри чекове на стойност 72 000 евро. 

Те бяха записани на името на болницата в Сао Пауло. В същия момент тя се свърза с болницата и разказа всичко. Бих казала, че никога няма да взема тези пари, защото не са нейни. След като стана известна с жеста си, с нея веднага се свързали модни агенции и й предложи работа. Скоро започнала да работи в реклами и животът й станал по-красив.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари