Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Аз вече редовно си пия кафето, после ползвам част от него и утайката-Глади бръчиците без проблем! Аз вече редовно си пия кафето, после ползвам част от него и утайката-Глади бръчиците без проблем!
Facebook Twitter Google+Ще ви предложим средства за защита, които биха могли да направят кожата ви перфектна и нищо няма да ви коства! Кафе с лед... Аз вече редовно си пия кафето, после ползвам част от него и утайката-Глади бръчиците без проблем!

Ще ви предложим средства за защита, които биха могли да направят кожата ви перфектна и нищо няма да ви коства!

Кафе с лед

Много от нас са пили кафе фрапе. Това е чудесна напитка, но това, което препоръчваме тук, не е за да го пиете, а за прилагане външно по кожата.

Подгответе силно кафе без захар.

Разпределете течността във формите за лед.

Всяка сутрин търкайте кожата на лицето с кубче лед от кафе. Това е идеалното освежаващо средство за кожата и предотвратява появата на бръчки.

Кафе скраб

След пиенето на кафе, не изхвърляйте утайката. Положете върху почистена кожа на лицето с няколко масажни движения. Оставете да престои 15 минути и след това измийте лицето си с вода. Този природен ексфолиант има поразяващ ефект, подобрява кръвоснабдяването и премахва мъртвата кожа. И не коства нищо!

Душ с кафе

Смесете няколко лъжици душ гел с 1 чаена лъжичка морска сол и утайка от кафе. Добавете 2-3 капки от любимото си етерично масло. Използвайте този душ гел на всеки два дни, като го редувате с ежедневния си душ гел. Освен перфектното почистване на тялото ви, така приготвен е и ефективна защита срещу целулита.

Започнете деня си с чаша кафе! И не забравяйте да запазите утайката, тъй като тя е природен и евтин продукт с ценни качества за кожата. Бързо ще забележите позитивен резултат.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари