Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
С тази домашна маска кожата на лицето ми стана като порцелан гладка, а на мъжа ми рязко започна да му намалява пяната за бръснене С тази домашна маска кожата на лицето ми стана като порцелан гладка, а на мъжа ми рязко започна да му намалява пяната за бръснене
Facebook Twitter Google+Този лесен японски метод подмладява лицето Този уникален метод е заимстван от японските дами. Той напълно премахва мъртвите клетки, прави кожата порцеланова... С тази домашна маска кожата на лицето ми стана като порцелан гладка, а на мъжа ми рязко започна да му намалява пяната за бръснене

Този лесен японски метод подмладява лицето

Този уникален метод е заимстван от японските дами. Той напълно премахва мъртвите клетки, прави кожата порцеланова и гладка.

Освен това подмладява светкавично с 15 години!

 

Ето какво трябва да се направи:

Първо приберете косата на опашка и най-добре си сложете лента. Целта е лицето ви да е максимално открито.

Измийте лицето си по обичайния начин.

След това подгответе вълшебната смес. Към една супена лъжица пяна за бръснене добавете половин чаена лъжица сода бикарбонат.

Междувременно в малка тенджера сварете вода и след като кипне, сложете една шепа цвят от лайка. Свалете съда от котлона. Вземете хавлиена кърпа и си направете парна инхалация. Достатъчно е да стоите над тенджерата в продължение на 5-7 минути.

 

След това на още влажното лице нанесете сместа, която приготвихте. Избягвайте зоната около очите и устата.

Влезте под душа, пуснете топлата вода и правете масаж на лицето с помощта на четка за лице. Ако нямате такава, не се притеснявайте – същата работа върши и четка за зъби, но трябва да е с по-мек косъм.

След това измийте хубаво лицето си с хладка вода. Това е всичко!

Благодарение на този японски метод черните точки изчезват, порите са чисти, а лицето е гладко! Пробвайте го задължитело!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари