Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Обява, която ще напълни очите Ви със сълзи: Баба предлага безплатно настаняване, а от своя страна иска само едно нещо Обява, която ще напълни очите Ви със сълзи: Баба предлага безплатно настаняване, а от своя страна иска само едно нещо
Facebook Twitter Google+В един от най-известните сайтове за обяви има една обява-покана, която наистина звучи невероятно. Това е апартамент от 150 квадрата на френската улица в... Обява, която ще напълни очите Ви със сълзи: Баба предлага безплатно настаняване, а от своя страна иска само едно нещо

В един от най-известните сайтове за обяви има една обява-покана, която наистина звучи невероятно. Това е апартамент от 150 квадрата на френската улица в Белград с климатик, камина, тераса, интернет и паркинг.

Както се посочва в обявата, стара, заможна и толерантна госпожа, която живее сама, би приютила безплатно, жена или момиче-студентка, да живее с нея до края на следването.
Както се казва в текста, собственичката на апартамента е със здрав разум и бодър дух, с наскоро нарушено здравословно състояние поради стрес и внезапна загуба на любим човек.


Прекарала е инфаркт и лека операция, след която успешно се е възстановила. Особено важно е, че тази реклама не е от лице, което се нуждае от помощ и грижи, за да даде безплатно апартамента.
Тази реклама е публикувана от роднина, със съгласието на бабата, защото цялото семейство е в чужбина и иска някой примерен да живее в апартамента с тяхната роднина, за да бъде в безопасност тя. В замяна очакват момичето да е отговорно, възпитано, хуманно и нормално да се държи така, сякаш е в своя дом и с баба си – пишело в обявата.
От него не се изисква да бъде медицинска сестра, нито чистачка за бабата, освен да купува някои хранителни стоки за дома или лекарства.
Тази обява предизвиква сълзи в онези, които я прочетоха.

Още от категорията
Коментари