Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Аз се спуквам от търкане на тоалетната чиния, а мъж ми му намери набързо цаката! Евала, страшно тарикатски метод: Аз се спуквам от търкане на тоалетната чиния, а мъж ми му намери набързо цаката! Евала, страшно тарикатски метод:
Facebook Twitter Google+ Почистването на тоалетната  не е лесна задача и не е особено приятна. Въпреки това трябва да се прави редовно. Днес ще ви научим  ... Аз се спуквам от търкане на тоалетната чиния, а мъж ми му намери набързо цаката! Евала, страшно тарикатски метод:

Почистването на тоалетната  не е лесна задача и не е особено приятна. Въпреки това трябва да се прави редовно. Днес ще ви научим   как лесно да се избавите от  злонамерените микроби , да  елиминирате миризмата , да премахнете котления камък и да върнете на всички повърхности девствения им блясък.

как да измием лесно тоалетната

Как да изчистим лесно тоалетната

Залейте с 1 чаша вряща вода 3 торби с  черен чай

. Когато течността се охлади, изсипете я в съд с пулверизатор. Полученото средство перфектно се справя с едно докосване с петната по огледалата . Напръскайте отварата върху повърхността, след което избършете с хартия и огледалото в банята ще заблести с нова сила.
Смесете в съотношение 1: 1 оцет и течен сапун и ще получите ефективно  средство за отстраняване на мухъл  в банята и тоалетната.
Натрийте с половин лимон повърхността на смесителите и крановете, а след това измийте със смес от лимонов сок и топла вода – така лесно ще се справите с котления камък.
Особено устойчиви  варовикови отлагания  върху смесителя могат да бъдат елиминирани, като ги опаковате за 30 минути в кърпа, щедро напоена с оцет .
Чашата за съхраняване на четки за зъби може да се превърне в истински развъдник на бактерии, ако сте забравили за нея по време на редовните почиствания. Не бъдете мързеливи и всеки път я измивайте добре с оцет.
За да постигнете по-стерилна чистота на тоалетната, изсипете в празен резервоар с пулверизатор 0,5 литра оцет. След това напръскайте по цялата повърхност на чинията с оцет и оставете за 15 минути.

Не забравяйте да сипете оцет и в казанчето! Избършете повърхностите с гъба. За труднодостъпни места използвайте стара четка за зъби.
Истинският източник на миризмата в тоалетната може да е  контейнерът за четката за тоалетна . Не забравяйте да го измивате периодично. За да остане чист, изсипете в него малко препарат за почистване на тоалетни.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари