Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Скъсаните дънки вече не са на мода: Ето какво ще носим този сезон! (Снимки) Скъсаните дънки вече не са на мода: Ето какво ще носим този сезон! (Снимки)
Facebook Twitter Google+Скъсаните дънки са истински хит през последните няколко сезона и можем да видим да ги носят момичета на 15-годишна възраст, а също и жени... Скъсаните дънки вече не са на мода: Ето какво ще носим този сезон! (Снимки)

Скъсаните дънки са истински хит през последните няколко сезона и можем да видим да ги носят момичета на 15-годишна възраст, а също и жени на средна възраст. Според стилистите всяка възраст има своите специфики, но също така и установени правила.

Въпреки това, скъсани дънки носеха всички, дори и по нашите улици, сякаш имаше конкурс, кое момиче ще носи по-скъсаните.

След известно време тенденцията достигна своя пик и бавно започна да се оттегля от сцената, въпреки че някои момичета (и добре познати марки!) все още не се отказват от нея. Но за всички момичета, на които тази тенденция всъщност не е любима, имаме добри новини:

А именно тази есен на сцената се връщат добрите стари дънки, които нямат и една дупка на себе си. На модата ще са моделите с плосък разрез и дълбока структура, които са без еластант и които можете да носите по всяко време.

Още от категорията
Коментари