Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Навсякъде където отида всички ме питат с какъв крем се мажа, че лицето ми изглежда толкова свежо и няма една бръчка Навсякъде където отида всички ме питат с какъв крем се мажа, че лицето ми изглежда толкова свежо и няма една бръчка
Facebook Twitter Google+Използвайте това лечение в продължение на 1 седмица и ще бъдете изненадани от безупречния блясък на лицето си. За този инструмент ще... Навсякъде където отида всички ме питат с какъв крем се мажа, че лицето ми изглежда толкова свежо и няма една бръчка

Използвайте това лечение в продължение на 1 седмица и ще бъдете изненадани от безупречния блясък на лицето си.

За този инструмент ще намерите всички компоненти безпроблемно във вашата кухня.

За да го направите, ще ви трябват:

лимон
захар
куркума

 

Получаване:
Вземете 1 супена лъжица захар. Добавете половин лъжичка куркума.

Смесете ги. Потопете половин лимон в тази смес, притиснете го добре, така че захарта да полепне по него. Сега изтрийте с този лимон лицето си, като леко натискате, така че лимоновият сок да излезе. Продължете процедурата 5 минути, след това изплакнете с чиста вода. Сега бършете лицето си ледени кубчета в продължение на 2 минути.

Сега смесете захар и лимонов сок, натопете половин домат в сместа и бършете лицето си в продължение на 5 минути, след това измийте с чиста вода.

Предимства:

Лимоните са богати на витамин С и лимонена киселина, така че могат да ви помогнат да свиете порите и да изсветлите кожата си, ако продължите употребата няколко години. Те са също много ефективни за лечение на белези от акне и тъмни кръгове под очите.

Захарта може да бъде много ефикасна за премахване признаците на старост и симптомите за разширени пори на кожата.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари