Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето я и основната грешка, която правим всички, че фон дьо тена ни става на петна или много напластен Ето я и основната грешка, която правим всички, че фон дьо тена ни става на петна или много напластен
Facebook Twitter Google+Нанасянето на фон дьо тена е една от основите на макиаж рутината, която си създаваме с годините и практиката. Всеки грим започва... Ето я и основната грешка, която правим всички, че фон дьо тена ни става на петна или много напластен

Нанасянето на фон дьо тена е една от основите на макиаж рутината, която си създаваме с годините и практиката. Всеки грим започва с фон дьо тен, най-вече ако искаме той да е безупречен.

Както винаги, разбира се, има и възможност да не се справяме добре със задачата и да имаме перфектна кожа след нанасянето на фон дьо тена заради една основна грешка. Коя е тя? Ние имаме отговор!

 

Не добре овлажнената кожа

Да, тя е от основно значение, след като говорим за красив макиаж.

Има два типа красавици, по наши наблюдения, едните са тези, които дават достатъчно време на овлажняващия си крем да попие без да бързат, а другите са тези, които или го пропускат или го нанасят и само секунди след това започват апликацията на фон дьо тена.

Както можеш да се досетиш, това е доста грешна стратегия за красив грам. Запомни, че ако не оставиш една нужна времева пауза между нанасянето на крама и фон дьо тена, кожата ти ще изглежда на петна и зле гримирана. Като цяло може да се каже, че ще се получи домино ефект и до завършването на макиажа ти нищо няма да изглежда както трябва.

 

Имай търпение

Съветваме те да бъдеш много търпелива и ако имаш дори капка съмнение, че кожата ти не е абсорбирала добре крема за лице. Пусни си любима песен, разходи се до кухнята и си направи един чай, или си пусни любима песен. Няколко минути плюс върху макиаж техниката ти са в огромна полза за цялостната ти визия.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари