Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Няма да повярвате колко е пораснал сина Валери и Алисия. Ето как отпразнуваха 10- годишнината му Няма да повярвате колко е пораснал сина Валери и Алисия. Ето как отпразнуваха 10- годишнината му
Facebook Twitter Google+Валери Божинов за пореден път се доказа като модна икона Нападателят на швейцарския Лозана се бе изтупал за рождения ден на сина... Няма да повярвате колко е пораснал сина Валери и Алисия. Ето как отпразнуваха 10- годишнината му

Валери Божинов за пореден път се доказа като модна икона

Нападателят на швейцарския Лозана се бе изтупал за рождения ден на сина си Валери-младши. Най-голямо впечатление направиха обувките.

Божинката бе заложил на тузарски мокасини на Филип Плейн, целите покрити с шипове.

Цената на лъскавите чепици е 1350 евро. Модното решение на Божи изуми феновете му и предизвика коментари в социалните мрежи след публикуването на снимката. Обувките всъщност са в тон с тези на Биляна Дол, които са подобни, писа „Телеграф“.

Двойката организира вечеря в изискан ресторант по повод рождения ден на сина на футболиста Валери-младши. Малчуганът навърши 10 години и е на гости на татко си в Лозана.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари