Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изхвърлих всички скъпи мазила на боклука – и без това не помагат! Ето я истината: петната си заминават с 2 прости кухненски съставки! Изхвърлих всички скъпи мазила на боклука – и без това не помагат! Ето я истината: петната си заминават с 2 прости кухненски съставки!
Facebook Twitter Google+ Кафявите петна по кожата , известни също като старчески петна , са често срещан проблем за милиони хора и наистина може... Изхвърлих всички скъпи мазила на боклука – и без това не помагат! Ето я истината: петната си заминават с 2 прости кухненски съставки!

Кафявите петна по кожата , известни също като старчески петна , са често срещан проблем за милиони хора и наистина може да повлияят на самочувствието на човек и да ви накарат да се почувствате стари и грозни.

Тези петна често са следствие от процеса на стареене , но могат да бъдат причинени и от прекомерно излагане на слънце . Кафяви петна се появяват по ръцете, раменете и лицето. Те могат също така да се увеличат с течение на времето.

кафяви петна по кожата

Някои хора смятат, че пигментните петна по кожата не могат да бъдат отстранени, но за щастие, ние имаме прост природен лек , който ще ви помогне да се отървете от тях веднъж и за всички!

За да ги отстраните от кожата си, първо трябва да намерите основната причина за възникването им. Слънцето е основен фактор, независимо от това дали ходите на солариум или правите слънчеви бани без слънцезащитен крем на плажа. Колкото повече тен хващате, толкова повече меланин тялото произвежда, което прави кожата по-тъмна и по-тъмна. Слънчевото изгаряне може да изчезне след известно време, но свръхпроизводството на меланин причинява кафяви петна по кожата, които не са толкова лесни за премахване!

Отървете се от старчески петна

За щастие, има един прост метод, който ще  елиминира кафявите петна по кожата . Трябват ви само две съставки – ябълков оцет и сок от лук. И двете са много полезни за вашето здраве и кожа.

лек за старчески  петна

Сокът от лук съдържа антиоксиданти, които предотвратяват свободните радикали, а ябълковият оцет съдържа алфа-хидрокси киселини, които действат като естествен ексфолиант и могат да почистят кожата ви слой по слой. А комбинацията от двете е чудесна за кожата, като в същото време ви помага да се отървете от кафявите петна.

ТРЯБВАТ ВИ:

2 супени лъжици  сок от лук
2 супени лъжици ябълков оцет

ПРИГОТВЯНЕ:

Смелете лука в блендер и изстискайте сока от него, след това добавете и ябълковия оцет.
Напоете памучен тампон в сместа и го налагайте върху петната всеки ден в продължение на 2-4 седмици за най-добри резултати.

Не забравяйте, че преди да използвате който и да е народен лек, трябва да направите тест за наличието на алергични реакции!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари