Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
С него стъклата греят, а масата е лъскава и гладка! На всичкото отгоре къщата ухае прекрасно! Това не го може никой купешки препарат: С него стъклата греят, а масата е лъскава и гладка! На всичкото отгоре къщата ухае прекрасно! Това не го може никой купешки препарат:
Facebook Twitter Google+Използването на  природни продукти за почистване на къщата  – това е тенденция през последните години. Те нерядко превъзхождат купешките: първо, не вредят на... С него стъклата греят, а масата е лъскава и гладка! На всичкото отгоре къщата ухае прекрасно! Това не го може никой купешки препарат:

Използването на  природни продукти за почистване на къщата  – това е тенденция през последните години. Те нерядко превъзхождат купешките: първо, не вредят на здравето и околната среда, второ, са по-евтини и се забъркват бързо. Ето защо решихме да ви представим днес рецептата на този прекрасен инструмент!

Вместо да изхвърляте портокаловите кори , можете да ги използвате за приготвяне на почистващо средство . И миризмата е приятна, и всичко ще блесне.

  Корите от цитрусови плодове , между другото, имат също и антибактериални свойства . И един хубав бонус – те премахват петна и сапунени отлагания. Трябва да опитате!

Цитрусов оцет за чистота

СЪСТАВКИ:

портокалови кори
бял оцет
стъклен буркан
спрей бутилка

ПРИГОТВЯНЕ:

Обелете портокалите (или други цитрусови плодове ) и сложете корите в буркан или друг съд с капак.

портокалов оцет

Добавете в буркана бял оцет, така че да покрие корите. Поставете съда в продължение на 10 дни на тъмно и хладно място.

цитрусов оцет

Изсипете течността от буркана в бутилка с пулверизатор. Ако е необходимо, разредете с вода 1: 1.

портокалов оцет

Напръскайте  портокаловия оцет  върху различни повърхности, а след това ги избършете със суха кърпа. Много е ефективен за почистване на стъкла и огледала.

цитрусов оцет

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари