Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пет години отне на Надежда да изпълни обещанието си и го стори на сватбата си Пет години отне на Надежда да изпълни обещанието си и го стори на сватбата си
Facebook Twitter Google+Сватбата на Надежда Левкова и Димитър Мицков оживи петричкото Коларово. Цялото село придружи младоженеца до дома на булката. Венчавката се извърши съгласно... Пет години отне на Надежда да изпълни обещанието си и го стори на сватбата си

Сватбата на Надежда Левкова и Димитър Мицков оживи петричкото Коларово. Цялото село придружи младоженеца до дома на булката.

Венчавката се извърши съгласно църковния канон в храма на селото и бракът на Надежда и Димитър бе благословен от местния свещеник, който им пожела дълъг и щастлив семеен живот.

На сватбата присъстваха и състудентите на булката от ЮЗУ.

Още преди година на абсолвентския си бал Надежда запознала своите колеги с избраника си Димитър, с когото са заедно от 5 години. Тогава тя се зарекла пред всички присъстващи, че ще покани целия курс на сватбата си през 2017 г.

Така година по-късно тя изпълни обещанието си и нейните приятели от благоевградския университет бяха рамо до рамо с нея в един от най-вълнуващите дни в нейния живот.

Като историк Надежда избра да направи сватбените си снимки не къде да е, а на ключово за цялата българска история място – Самуилова крепост, където през 1014 г. армията на Василий II побеждава и впоследствие ослепява воините на българския цар Самуил. Граждански брак младоженците сключиха в комплекс край село Ръждак, а веселбата продължи до ранни зори.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари