Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Гамен се гаври със съученик, а той за отмъщение стана любовник на майка му. Тя във възторг от секса с юношата (АУДИО) Гамен се гаври със съученик, а той за отмъщение стана любовник на майка му. Тя във възторг от секса с юношата (АУДИО)
Facebook Twitter Google+Млад жител на САЩ реши по доста извратен начин да си отмъсти на тормозил го училищен хулиган. Тай стана любовник на майка... Гамен се гаври със съученик, а той за отмъщение стана любовник на майка му. Тя във възторг от секса с юношата (АУДИО)

Млад жител на САЩ реши по доста извратен начин да си отмъсти на тормозил го училищен хулиган. Тай стана любовник на майка му и прави с нея необуздан секс, съобщава The Independent.

В Бостън в ефира на местната радиостанция Hot 96.9 младеж с името Роб разказа пред целия град как жестоко е „наказал“ майката на своя неприятел.

Оказало се, че в ефира първо позвънила жена на име Ариел и помолила радиоводещите да ѝ помогнат да намери едно момче на име Роб, който престанал да я търси след „невероятен“ секс.
Когато водещите намерили телефона на Роб и му позвънили останали шокирани от историята, която той им разказал. Оказало се, че той отдавна е готвил своя план за отмъщение на своя училищен дразнител с името Сам, който постоянно се гаврел с него.  
Коварният план се оказал страстен секс с майката на Сам – Ариел, която, както се оказало, е по-възрастна от отмъстителя с цели 20 години. В крайна сметка Роб станал известен из цял Бостън, той сега дори има и свои фенове.  
„Може да ме наричате копеле, но това бе най-хубавият ми рожден ден в живота“, каза Роб в радиоефира.Чуйте какво каза Роб в радиоефира
 

Още от категорията
Коментари