Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ПОТРЕС! ВИДЯХА ГОЛА ЖЕНА В ГОРАТА НА ТЕТЕВЕН! ШОК, ТОВА Е ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ЗВЕЗДА! САМАТА ПОТРЕС! ВИДЯХА ГОЛА ЖЕНА В ГОРАТА НА ТЕТЕВЕН! ШОК, ТОВА Е ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ЗВЕЗДА! САМАТА
Facebook Twitter Google+Наталия Кобилкина се разхожда почти гола из гората край Тетевен, показа самата тя. Сексоложката заведе цяла група свои последователки на водопад в близост... ПОТРЕС! ВИДЯХА ГОЛА ЖЕНА В ГОРАТА НА ТЕТЕВЕН! ШОК, ТОВА Е ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ЗВЕЗДА! САМАТА

Наталия Кобилкина се разхожда почти гола из гората край Тетевен, показа самата тя.

Сексоложката заведе цяла група свои последователки на водопад в близост до планинския град и скочи директно под падащите води. Тя обясни, че това е директно предаден на ученичките й урок да човек да се радва на живота си.

  Преди да заплува в ледените води, тя се показа на фенките си по символичен бански и сподели колко много харесва българската природа и как в страната ни има огромно разнообразие от красиви места, които зареждат с енергия.

После се гмурна във водата, а след това се уви с кърпа и обяви, че е изкарала един прекрасен ден, пише Уикенд. 

Още от категорията
Коментари