Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ТОВА ЧИСТИ ЧЕРНИТЕ ТОЧКИ КАТО НИЩО ДРУГО! УЖАСИХ СЕ, КОГАТО ВИДЯХ КАКВО ИЗЛИЗА ОТ ПОРИТЕ МИ! ТОВА ЧИСТИ ЧЕРНИТЕ ТОЧКИ КАТО НИЩО ДРУГО! УЖАСИХ СЕ, КОГАТО ВИДЯХ КАКВО ИЗЛИЗА ОТ ПОРИТЕ МИ!
Facebook Twitter Google+Днес ще ви разкажем за едно уникално средство, което има широк спектър на действие. Този крем ефективно се бори с черни точки,... ТОВА ЧИСТИ ЧЕРНИТЕ ТОЧКИ КАТО НИЩО ДРУГО! УЖАСИХ СЕ, КОГАТО ВИДЯХ КАКВО ИЗЛИЗА ОТ ПОРИТЕ МИ!

Днес ще ви разкажем за едно уникално средство, което има широк спектър на действие. Този крем ефективно се бори с черни точки, акне и различни кожни възпаления. Как бързо да се отървете от черните точки:

ЩЕ ВИ ТРЯБВА:

25 гр. 10% салицилов мехлем

25 гр.

33% серен мехлем

20 гр. цинков мехлем

брезов катран

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Пригответе паста от серния, салициловия и цинковия мехлем.

След това добавете 5 капки брезов катран.

Дръжте лечебния мехлем в хладилника.

Нанесете продукта най-добре през нощта. За максимален почистващ ефект кремът против черни точки  е достатъчно да се прилага 1 път на всеки 2 дни. В рамките на 7 дни от черни точки няма да има и следа, кожата ви ще засияе и ще получи матов отенък.

Курсът на лечение с мехлема е 30 дни, след което трябва да направите пауза в продължение на 1 месец. Ако е необходимо, може да повторите курса./zajenata.bg

Още от категорията
Коментари