Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
„Повдигаш и се навеждаш“ – ето така се прави! Знам го от приятелка: не е особено надарена, но изглежда, сякаш носи чашка С! „Повдигаш и се навеждаш“ – ето така се прави! Знам го от приятелка: не е особено надарена, но изглежда, сякаш носи чашка С!
Facebook Twitter Google+Както знаете, сутиенът е в състояние да направи чудо с женските гърди. Подчертава прекрасно големия бюст, а малкия прави да изглежда по-обемен. Но изборът... „Повдигаш и се навеждаш“ – ето така се прави! Знам го от приятелка: не е особено надарена, но изглежда, сякаш носи чашка С!

Както знаете, сутиенът е в състояние да направи чудо с женските гърди. Подчертава прекрасно големия бюст, а малкия прави да изглежда по-обемен. Но изборът на сутиен , който да не притиска гръдния кош, или, обратно, да е прекалено широк, така че гърдите да се губят вътре, се оказва нелека задача.Сигурно ви се е случвало – купувате страхотно бельо, но когато започнете да го носите, се чувствате неудобно.

как да изберете сутиен

Всичко се дължи на  грешния подход при пробването . Обикновено се случва следното: просто налагате сутиена, поглеждате се в огледалото и си го купувате. Но за да изберете най-подходящия модел от тази съблазнителна част от гардероба, ще трябва да използвате една простичка техника, за която ще ви разкажем днес .

как да изберете сутиен

Как да изберем най-подходящия сутиен

За да изберете  правилния сутиен , трябва да вземете гърдата с ръка и да я наместите в центъра на сутиена. Забележете, че това трябва да се прави с противоположната ръка – с дясната да хванем лявата гърда и обратно. Наведете се, а след това се изправете.

как да изберете сутиен

По този начин цялата гърда ще бъде в сутиена и няма да изхвърча извън него, например, близо до мишниците. С този подход ще можете правилно да определите дали сутиенът ви става или не.

как да изберете правилно сутиен

Твърде малък Гърдата е много притисната  и много изхвърча отгоре и отстрани. В този случай центъра на сутиена може да не приляга плътно към гърдите. При повдигане и спускане на ръцете, сутиенът не се връща към първоначалното си място.как да изберете размер сутиен

Твърде голям
Между гърдата и на чашкате на сутиена има пролука. При това страничната част на бюста, която е по-близо до подмишниците, може да е притисната.как да изберете размер сутиен

Неправилно поставен
Гърдите не са притиснати, няма и пролуки. Но в същото време са отпуснати долу или между гърдите са се образували гънки.как да изберете размер на сутиен

Идеално нагласен
Гърдите са повдигнати, но без да са извън сутиена. Когато движите ръцете нагоре и надолу, те не се измъкват.как да изберете сутиен

Източник: За жената

 

Още от категорията
Коментари