Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Не е въпрос на пари, а на стил! Научи се да се обличаш като истинска принцеса: 10-те тайни за безупречен стил на херцогиня Кейт! Не е въпрос на пари, а на стил! Научи се да се обличаш като истинска принцеса: 10-те тайни за безупречен стил на херцогиня Кейт!
Facebook Twitter Google+Може ли една обикновена жена да изглежда не по-зле от модната икона на Бъкингамския дворец – херцогинята на Кеймбридж ? Наблюдавайки избора на тоалети и аксесоари... Не е въпрос на пари, а на стил! Научи се да се обличаш като истинска принцеса: 10-те тайни за безупречен стил на херцогиня Кейт!

Може ли една обикновена жена да изглежда не по-зле от модната икона на Бъкингамския дворец – херцогинята на Кеймбридж ? Наблюдавайки избора на тоалети и аксесоари на  Кейт Мидълтън , ние открихме, че всеки един детайл от имиджа й е обект на определени правила . Състъвихме за вас списък на 10-те най-важни, които навярно ще са подходящи и за некоронованите представителки на нежния пол.

1. Изчистен стайлинг

Стилът на Кейт Мидълтън

Кейт предпочита да носи косата си или пусната, или събрана в строга прическа . Между другото, имайте предвид, че в косите на херцогинята никога не се забелязват аксесоари като венчета, цветя или други подобни.

Те не изглеждат никак царствено!

2. Чорапогащи в телесен цвят

Стилът на Кейт

Кейт има красиви крака, но те много рядко са голи. На официални събития херцогинята се появява в чорапогащник или чорапи, които са еднакво добър избор както за променливото британско време, така и за кралския етикет .

Между другото, чорапогащите са едно от наказанията на кралица Елизабет към всички гостенки.

3. Токове с височина не повече от 9 см

Кейт Мидълтън на токчета

Кейт рядко е виждана върху равни обувки . Освен ако не присъства на събитие, където ще е нужно активно (спортно) участие. В останалите случаи тя предпочита стабилен токове с височина до 9 см . На тях походката й изглежда уверена, а ръстът й – не прекалено висок.

4. Малка чантичка

Стилът на херцогиня Кейт

Сигурно сте забелязали, че херцогинята не се разделя с малката си чантичка. И на вас няма да ви навреди да я имате в гардероба си. Наличието на чантичка тип портмоне е необходимост под светлините на прожектора. Обикновената дамска чанта не отива на вечерна рокля, а не може и да отидете с празни ръце – не е удобно.

Между другото, портмонето на Кейт е и спасението й от досадници. Някои от тях с нетърпение искат да стиснат ръката й, но присъствието на този аксесоар ги възпира.

5. Средно дълги поли

как се облича Кейт

Роклята й трябва да бъде с дължина до или малко под коляното. Минижупите са за подрастващи.

6. Дрехи „по тялото“

тоалетите на Кейт Мидълтън

Нищо не може да се конкурира с роклята, която седи като излята по тялото . Разбира се, сега сме 21 век, но шивачът си остава наш приятел завинаги.

7. Простота

Кейт Мидълтън

Кейт е олицетворение на “ непринудения разкош „, защото умее да си избира простички дрехи . Удобство, хубав плат, добра кройка – това е всичко, което ви трябва.

8. Собствен цвят

Цветът на Кейт

Херцогинята си подбира цветове, които я правят още по-красива. Изберете и вие идеалния за вас цвят в съответствие с тена на кожата и цвета на очите.

9. Монохром

стилът на Кейт Мидълтън

Кейт, може би, се е появявала в рокли от всички цветове. Но тя никога не ги комбинира един с друг. Във външния си вид херцогинята се придържа към  монохромната палитра .

Между другото, тя носи правилно и дрехите с принтове. Принт + монохром = шикозен външен вид.

10. Акценти

Кейт Мидълтън с шапка

Кейт обича шапки . А какво ви отива и ви се харесва на вас? Решете за себе си, купете си аксесоара в различни цветове и се наслаждавайте на собствения си уникален стил.

Бъдете неустоима! И не забравяйте да споделите правилата в стила на херцогинята на Кеймбридж със своите приятелки.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари