Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
История за венчалния пръстен-Защо се носи точно на този пръст? История за венчалния пръстен-Защо се носи точно на този пръст?
Facebook Twitter Google+Знаете ли защо венчалният пръстен се носи на четвъртия пръст (до малкия пръст)? Китайската легенда го обяснява много просто и убедително. Палците представляват родителите. Показалците... История за венчалния пръстен-Защо се носи точно на този пръст?

Знаете ли защо венчалният пръстен се носи на четвъртия пръст (до малкия пръст)? Китайската легенда го обяснява много просто и убедително.

Палците представляват родителите.
Показалците са братята и сестрите.
Средния пръст си ти.


Четвъртият пръст са двойката (партньорите).
Малкият пръст са децата.

Сега съберете ръцете си и средните пръсти поставете, така както е показано на снимката.

1. Опитайте се да разделите палците (родителите), разделят се, защото не трябва да живеят с вас вечно. Отново ги обединете.

2. Опитайте се да разделите показалците (братя, сестри и приятели), ти се отварят, защото всички имат свои собствен жизнен път и заминават нанякъде.

3. Опитайте се да разделите малките пръсти (децата) – те се отварят, защото децата растат и си тръгват.

Отново ги съберете.

4. накрая, опитайте се да разделите пръстите предназначени за венчалния пръстен и ще се изненадате! Това е невъзможно. Съдбовно сте свързани и затова венчалният пръстен се носи точно на този пръст.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари