Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Никога не оставяйте мъжът, който прави тези 10 неща за вас Никога не оставяйте мъжът, който прави тези 10 неща за вас
Facebook Twitter Google+Много момичета се оплакват, тъй като няма достатъчно добри, свободни мъже. Може би е така, само защото не знаете да разпознаете техните качества. Момичетата се... Никога не оставяйте мъжът, който прави тези 10 неща за вас

Много момичета се оплакват, тъй като няма достатъчно добри, свободни мъже. Може би е така, само защото не знаете да разпознаете техните качества.

Момичетата се водят от емоциите при избора на партньор, но понякога е добре и да включите и мозъка си. Постарайте се да намерите мъж, който има тези 10 характеристики и не го изпускайте от ръка.

 

1. Когато нещо каже – го прави

Важно е да държи на думата си. В края на краищата никой не е съвършен, достатъчно е да може да си признае грешката и да се извини за тях.

2. идва редовно срещите ви и е точен

Това включва и явяването в деня след първата среща. Не само, че по този начин се показва като достоен, но и че няма много време да си играе игри от типа, който ще се яви първи или колко време трябва да мине, преди да се случи нещо.

3. Знае какво иска

Това може да бъде свързано с работата, със семейството, с бъдещето, но и с вас. Важно е да е сигурен в своите решения.

4. Иска да се запознае с вашите приятели

Защото, ако ви иска и уважава, тогава би трябвало да са част от живота му. Също така, би искал и вие да опознаете неговите приятели.

5. Не се оплаква, когато трябва да се видите с родителите ви и семейството ви

Въпреки, че това е вашето семейство, наясно сте, че понякога са досадни. Знае това и той, но никога няма да го покаже или изрече на глас, особено когато родителите ви планират съвместни обяд или нещо друго.

6. Знае какво е компромис

Той няма проблем да изгледа новият епизод от женския сериал, защото знае, че това ви прави щастлива. Но след това с право ще очаква да се присъедините към мача, или в краен случай само да не променяте канала.

7. Не иска да ви промени

Наясно е, че съвършеният човек не съществува и е готов да приеме недостатъците ви

8 . Знае да слуша

Нито един мъж няма да си спомня точно всяка дреболия за вас. Но, ако знае как да ви изненада с някои подробност от време – на време, това означава, че ви е слушал.

9. Не се страхува от своите емоции

 Ако не се страхува да изрази емоциите, това е добър фундамент за изграждането на стабилна връзка.

10. Ч увствате се секси и по пижама пред него

Без елементарна прическа, навити мигли и грим … В тениска и нищо повече. Или в анцуг.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари