Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5 причини, поради които мъжете искат често да ви правят орален секс 5 причини, поради които мъжете искат често да ви правят орален секс
Facebook Twitter Google+Колкото и да си мислите, че са егоистични в леглото , най-новите проучвания доказаха, че 94% процента от мъжете обичат да правят  орален... 5 причини, поради които мъжете искат често да ви правят орален секс

Колкото и да си мислите, че са егоистични в леглото , най-новите проучвания доказаха, че 94% процента от мъжете обичат да правят  орален секс на партньорката си. Ето защо:

1. Съзнават, че жените по-трудно изпитват оргазъм , а оралният секс е голям помощник

Публична тайна е, че мъжете обичат да задоволяват партньорката си , така че не се притесняват да използват всички средства и поводи. А , оралният секс е една от най-добрите тактики , които имат.

2. Харесва им, когато жената прокарва пръсти през косата им 

Нервните окончания , които се намират на главата рядко се стимулират , така че в този случай удоволствието е двустранно.

3. Имат отлична гледка към женските гърдите 

Нима трябва допълнително обяснение ?

4. Оралният секс укрепва връзката

Няма нищо по-интимно от орален секс. Когато позволите на някого да ви достави това удоволствие , трябва да сте напълно отворени и сигурни в него.

5. Реципрочност в играта

Не , че мъжете са склонни към реципрочност , но в този случай искат да си получат заслуженото.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари