Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лечителят Слав Хрелев: Не ходете на това място в България, ще ви разболее! Лечителят Слав Хрелев: Не ходете на това място в България, ще ви разболее!
Facebook Twitter Google+Народният лечител Слав Хрелев посочи енергийните места у нас, както и разкри тайна за гибелта на Людмила Живкова! Наричат го феномена. Той... Лечителят Слав Хрелев: Не ходете на това място в България, ще ви разболее!

Народният лечител Слав Хрелев посочи енергийните места у нас, както и разкри тайна за гибелта на Людмила Живкова!

Наричат го феномена. Той е народният лечител от Бургас Слав Хрелев, който от години обикаля из всички краища на страната, за да предлага помощта си на страдащите и да лекува болни.

Феноменът Слав Хрелев посочи опасно място в България, не ходете там по възможност

За тази цел той поставя магически символи като кръстове и звезди, и изрича древни молитви в името на човешкото изцерение и добруване.

Наскоро Слав Хрелев беше засечен в Казанлък, откъдето даде едно много полезно интервю.

Ще започнем с добрата новина от лечителя. А тя е, че настоящата 2017-та година се очертава като добра за България и българите.

„Към нас идва голяма благодат. Но има неща, които сами трябва да променим в себе си. Много лоша черта ни е това, че повечето от нас се затварят в дома си и в черупката си. Някак си зациклят на едно място, а това пречи на самите тях“, коментира Слав Хрелев.

Той е категоричен, че тези, които са се отворили, които допускат ближния и доброто в душата си, ще успеят и ще се отворят за положителната промяна в живота си много по-бързо. Някои вече са го постигнали.

Бургазлията е убеден и че в страната ни има много целебни места, където човек може да се пречисти от лошите сили и да се свърже с божествената сила на Вселената. Едно от тези места е Рила и по-специално Седемте Рилски езера. Там е задължително да отидеш и да погледнеш в душата си.

„Не ходете обаче на Белинташ или поне го избягвайте. Това е място, което доказано изсмуква енергията и може да ви разболее сериозно“, предупреждава Хрелев. Който разкри и мистерия около гибелта на Людмила Живкова.

Оказа се, че дъщерята на Тодор Живков от години търсела гробницата на богиня Бастет в Странджа планина. И точно това я е убило. „Имаше експедиция навремето, след която не само Людмила, но и други хора загинаха. Просто Бастет си я прибра обратно, това беше нейното проклятие, което Живкова разрови“, обяснява лечителят.

И поясни, че в минал свой живот, Людмила е била египетска царица, живяла под властта на Бастет. Затова и толкова неистово и фатално тя търсела гробницата й. Но в крайна сметка се намесила там, където човек не бива да се бърка. И това коствало живота й.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари