Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всеки път, когато отидете в тоалетната, направете тези три неща и килограмите сами ще се стопят! Всеки път, когато отидете в тоалетната, направете тези три неща и килограмите сами ще се стопят!
Facebook Twitter Google+Преди да махнете с глава невярващо, помислете за тези факти- средностатистическата жена ходи в тоалетната 6 до 8 пъти в продължение на 24... Всеки път, когато отидете в тоалетната, направете тези три неща и килограмите сами ще се стопят!

Преди да махнете с глава невярващо, помислете за тези факти- средностатистическата жена ходи в тоалетната 6 до 8 пъти в продължение на 24 часа, означава около пет до седем пъти, докато е будна. Ако пиете повече вода, цифрата лесно се изкачва и 10 пъти дневно.
Това на практика означава, че имате 6 до 10 шансове дневно в графика да включите и малко упражнения. Затова, ако вече се опитвате да се отървете от излишните килограми, направете тези неща, когато отидете в тоалетната.

 Траят само минута и помагат.
Упражненията, които трябва да направите, са следните: 

10 лицеви опори (ако не сте в кондиция, можете и с коленете, опрени на пода)
10 клякания
10 коремни преси

Изчислението е ясно- да речем, ако използвате тоалетната 6 пъти на ден, това са тогава 60 клякания, лицеви опори и коремни преси, което е перфектно. И не заборавяйте-всичко, и най-малкото упражнение се счита.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари