Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Забравете за тесните панталони, този сезон на мода са широките! Тези пет дами ще Ви покажат как да ги носите! (Галерия) Забравете за тесните панталони, този сезон на мода са широките! Тези пет дами ще Ви покажат как да ги носите! (Галерия)
Facebook Twitter Google+Леко  широките панталони са много шик, а в тях ще изглеждате прекрасно, ако добре ги съчетаете с останалата част от облеклото! Основният трик се състои... Забравете за тесните панталони, този сезон на мода са широките! Тези пет дами ще Ви покажат как да ги носите! (Галерия)

Леко  широките панталони са много шик, а в тях ще изглеждате прекрасно, ако добре ги съчетаете с останалата част от облеклото!
Основният трик се състои в това да не комбинирате две широки дрехи. Вторият трик е да направите издължаване на кръста.

Синди Крофорд

Идеално женствената и ултра красива Синди е истински пример за това, как може да се обличате, дори ако не сте на 20 или 30 години.

Едно просто и едно подчертано парче, тениска и панталон, голяма чантата и един детайл, който действа елегантно.

Не е трудно!

Лора Фантачи

Блузата с този вид ръкави наистина отива в комбинация с всичко. Ако я носите в комбинация с широки панталони или пола, не покривайте кръста и не позволявайте дрехите да ви „поглъщат“. Цикламеното е една от най-големите изненади за този сезон. Помислете за панталони точно в този весел цвят.

Камил Шарие

Панталонте с вертикални линии няма да ви „разширят“, така че не се колебайте да опитате един такъв чифт. Те са натрапчиви и впечатляващи, а е достатъчно да ги комбинирате с бяла тениска.

Алекса Чанг

Дънките успяха да се преборят за своето място, така че точно затова си струва да се инвестирате в един чифт, който Ви пасва перфектно, а е и много модерен. Тези дънки може да носите почти с всичко.

Карли Клос

Широките и цветни панталони са достатъчни, за да уважите тазгодишната тенденция. Горната част в един цвят в комбинация с панталони с ивици е печеливша комбинация. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари