Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Звездите все се появяват с един номер по-големи обувки пред публика-Това не е защото „е бил последният останал модел“, а си има цел! Звездите все се появяват с един номер по-големи обувки пред публика-Това не е защото „е бил последният останал модел“, а си има цел!
Facebook Twitter Google+Вероятно най-наблюдателните от вас са забелязали, че сред звездите в последно време се установи тенденция да носят обувки, по-големи с един-два номера.... Звездите все се появяват с един номер по-големи обувки пред публика-Това не е защото „е бил последният останал модел“, а си има цел!

Вероятно най-наблюдателните от вас са забелязали, че сред звездите в последно време се установи тенденция да носят обувки, по-големи с един-два номера.

Дали това е нелепица или пък има сериозна причина: 

За своите официални тоалети звездите често обуват сандали или обувки, които са дори няколко размера по-големи и това никак не е случайно, а напълно съзнателно. Тайната е в това, че така те спасяват краката си от отичане и мазоли, тъй като стоят на високите обувки с часове.

Ронякога това продължава дори цяла нощ и разбира се, краката няма как да не отекат.

 

Именно за да не получат отоци и да избегнат дискомфорта, звездите обуват обувки с по-голям размер.

Едно от преимуществата на такива обувки е, че те не се опират плътно до уязвимите места на краката, където обикновено получаваме мазоли.  

 

Звездните стилисти редовно прилагат този трик: вътре в пантофките и сандалите да лепят специални силиконови възглавнички, които не позволяват на краката да се пързалят и цялата фигура да се клатушка, както и да се избегне ефектът „Пепеляшка“, при който пантофката да излети и да бъде изгубена. 

Така обувките стоят на краката, но не плътно, не пречи на циркулацията на кръвта, не задушава краката и не води до отоци.

Още една тайна е двустранната лепенка, тя също така помага по-големия номер обувка да си стои на мястото във всеки един момент.

Разбира се, най-често по-големи обувки се обуват когато роклята покрива краката. 

 

Всъщност този способ в наше време става едва ли не като тренд. Затова и светските дами не се стараят на всяка цена да скрият този дефект. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари