Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Един банан върху кожата за 3 дни върши чудеса! По-ефикасно средство не сте виждали! Един банан върху кожата за 3 дни върши чудеса! По-ефикасно средство не сте виждали!
Facebook Twitter Google+ Акнето  – често срещано заболяване на кожата с възпаление и гнойни пъпки, които не могат да се изстискат поради високата вероятност от образуване... Един банан върху кожата за 3 дни върши чудеса! По-ефикасно средство не сте виждали!

Акнето  – често срещано заболяване на кожата с възпаление и гнойни пъпки, които не могат да се изстискат поради високата вероятност от образуване на белези.

Специални средства за лечение на акне ​​са скъпи и ефекта понякога е необходимо да се чака твърде дълго. За щастие има алтернатива – банани, или по-скоро – кората им!

един банан върху кожата

Поради високото съдържание на минерали (цинк, манган, желязо), бананът ефективно изсушава възпалената кожа и има антибактериален ефект. Нишестето предпазва от прекомерното омазняване и стяга порите.

Витамините A, C, E, подобряват цвета на кожата, а специални ензими отстраняват останалите петна от акне.

един банан върху кожата

Как става?

За да се отървете от акнето е необходимо в продължение на 3 дни сутрин и вечер за да изпълнявате следната процедура:

Измийте лицето с по-мек почистващ разтвор.

Подсушете с кърпа.
Отделете кората ни един пресен банан и с една малка ивица от вътрешната страна на кората леко масажирайте кожата в продължение на 10 минути. Ако кората започне да се разкъсва, заменете я с друга.
Оставете активните вещества в банановата кора да действат в продължение на още 20 минути, след което отново измийте. 

Опитайте още днес и ще останете изумени!

един банан върху кожата

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари