Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ако искате да задържите партньора си или да върнете бившия в живота си, внимавайте за тези неща! Ако искате да задържите партньора си или да върнете бившия в живота си, внимавайте за тези неща!
Facebook Twitter Google+Искате той да се залепи за вас или искате да върнете бившия в живота си, тези неща трябва да избягвате на всяка... Ако искате да задържите партньора си или да върнете бившия в живота си, внимавайте за тези неща!

Искате той да се залепи за вас или искате да върнете бившия в живота си, тези неща трябва да избягвате на всяка цена.

Комуникация

Ако искате да разбере колко му липсвате, т.е. колко сте му важна, намалете малко контакта.

Конкретно не го затрупвайте с имейли и разговори, а и не е нужно да тичате и веднага да отговаряте на всяко негово съобщение.

Нека малко се измъчи за вас.

Секс

Ако малко е охладнял, а вие още с разперени ръце предлагате секс, това ще изглежда като отчаян ход. Трябва да изглеждате недостижим, въпреки че вече сте били интимни.

Обида

Ако веднъж сте го обидили, това винаги ще се помни. Всеки мъж иска да бъде с някоя, която ще се забавлява, а не с някоя, която го обижда.

Съжаление

Някои момичета си мислят, че ако се жалвар, по този начин ще привлекат мъжа до себе си. Мислят, че ще иска да ги защити или че ще се смилил над тях. Не това е погрешна стъпка. Той може да се смили, но повече няма да гледа на вас като на желаната жена.

Липса на хигиена

Да, мъжете искат естествени момичета, но това не означава, неподдържани. Колкото и да се познавате добре и да сте във връзка, гледайте да изглеждате добре.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари