Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Резервирала апартамент на морето по интернет, а когато пристигнала, не могла да повярва на очите си! Резервирала апартамент на морето по интернет, а когато пристигнала, не могла да повярва на очите си!
Facebook Twitter Google+Жена, която иска да остане анонимна, чрез обява резервирала апартамент на морето. На снимките той изглеждал съвсем нормално и хубаво, но когато стигнала на място изпитвала разочарование. Тя... Резервирала апартамент на морето по интернет, а когато пристигнала, не могла да повярва на очите си!

Жена, която иска да остане анонимна, чрез обява резервирала апартамент на морето. На снимките той изглеждал съвсем нормално и хубаво, но когато стигнала на място изпитвала разочарование. Тя съветва всички тези, които възнамеряват да организират почивката си и да търсят настаняване чрез интернет, да бъдат много внимателни.

В обявата пишело, че апартаментът е на 10 метра от морето, а това не било вярно.

 Публикуваните снимки от самия апартамент, всъщност били от друг апартамент. Използването на климатика трябвало допълнително да се заплати, а на обявата пишело, че е включено в цената.

Затова всички вие, които тази година сте планирали сами да организирате пътуването си, без агенция, добре се информирайте и проучете мястото, както и правата си, за да бъдете защитени от всякакви обстоятелства.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари