Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вече няма да видите паяк у дома – те бягат като луди от една евтина хранителни стока! Вече няма да видите паяк у дома – те бягат като луди от една евтина хранителни стока!
Facebook Twitter Google+Ако искате да се отървете от паяците, които винаги знаят да излязат от някое кътче в дома, тогава имаме гениален трик за вас. Това,... Вече няма да видите паяк у дома – те бягат като луди от една евтина хранителни стока!

Ако искате да се отървете от паяците, които винаги знаят да излязат от някое кътче в дома, тогава имаме гениален трик за вас.

Това, което със сигурност дразни тези насекоми, те не могат да понасят грейпфрут или кестени.

Вярвате или не, по-възрастните съветват, че кестените или орехите, имат аромат, който паяците не могат да понасят, а същото е и с грейпфрута.

Така че, ако искате у дома да не видите паяк, поставете парче грейпфрут в ъглите и сменяйте на всеки няколко дни. Другият вариант е да изцедите сока от грейпфрута и да напръскате с него ъглите в дома ви./За жената

Още от категорията
Коментари