Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
3 чужди жени, за които мъжът ти винаги ще си спомня с тъга 3 чужди жени, за които мъжът ти винаги ще си спомня с тъга
Facebook Twitter Google+В живота на всеки мъж има една жена, която всеки път, когато си спомня с голяма топлина и обич. Самото ѝ име... 3 чужди жени, за които мъжът ти винаги ще си спомня с тъга

В живота на всеки мъж има една жена, която всеки път, когато си спомня с голяма топлина и обич. Самото ѝ име внушава у него неразбираема тъга.

Дори и вече няколко години да е щастливо женен и обича жена си и децата!

Нека се опитаме да разберем кой това момиче или жена от миналото, които не е в състояние да бъде забравено от съпруга ви или гаджето.

Разбира се, вариантите могат да бъдат безброй, но най-вероятно човек не може да забрави и едната от тези три жени (и може би той ги помни!).

Започваме с уговорката, че вие също най-вероятно сте някой от тези типажи за друг мъж.

1. Първата му любов

Признайте си, че вие ​​също все още  не сте забравили очарователното момче, в което сте се влюбили в младостта си! Много малко хора могат да се забравят първата си любов, която носи най-различни чувства и усещания. И това не е от значение, че тази любов е взаимна и несподелена!

Това е твоят човек. Малко вероятно е, напълно да я е изтрил от главата си. В крайна сметка, с нея той неочаквано разбра, че една жена може да промени целия му живот!

Първите чувства – най-чистите и наивни. И дори малките надежди и мечти по някаква причина да не се сбъднат, никой мъж никога няма да забрави първата си любов. Той винаги ще помни, че е това момичето, към което е изпитвал най-чистите и нежни чувства.

Как може да забрави, че в името на един човек, за чиято усмивка някога е бил готов да премести планини и да се пребори с реки!

2. Жената, която не е успял да спечели

Да предположим, че я обича много по-малко, отколкото други, но той копнее да има тази великолепна жена, дори само веднъж да преспи с нея! За това, че е готов да стигне до невероятна ярост… но тя все още му отказва!

Такава жена силно наранява мъжкото его. Тя също така е причината, винаги да остане в паметта на избрания от вас мъж.

3. Тази, която е загубил

Доста често, човек осъзнава, колко оценява и обича само една жена, когато тя вече не е там. След като тя си отиде, се оказва, че целият му живот е загубил смисъла си. След такава загуба, един мъж започва да осъзнава грешките си, да признава, че я наранява с отношението и действията си. Едва сега той осъзнава, че не е бил в състояние да оцени истински всичките ви грижи, любов и топлина. Но вече не е възможно да върне нищо. Твърде късно. Тя си отива завинаги …

Дори ако след известно време да се влюби в друга жена, той винаги ще помни тази, която го е научила да обича истински (след като е разбила сърцето му!).

Разбира се, всяка жена е добре да знае, че тя оставя толкова незаличима следа в душата на един мъж, че той ще го помни цял живот. Но защо да се тормозите за това, какво мисли и чувства сте предизвикали у бившия ви?

Много по-важно е да знаете, че той ви обича, човекът, когото обичате!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари