Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Съберете длани и се вгледайте добре! Ще разберете нещо много важно! Съберете длани и се вгледайте добре! Ще разберете нещо много важно!
Facebook Twitter Google+Ръцете на човек могат да кажат много за това какво харесва в любовта. Те няма да излъжат и ще дадат по-вярна информация,... Съберете длани и се вгледайте добре! Ще разберете нещо много важно!

Ръцете на човек могат да кажат много за това какво харесва в любовта. Те няма да излъжат и ще дадат по-вярна информация, отколкото техния собственик.

Хироманията от векове се използва, за да разберем какво ни е писано и много хора вярват, че именно ръцете разкриват съдбата ни.Съберете дланите си, вижте какво образуват линиите ви на любовта и какво означава това.

Линиите са на едно ниво

Вие имате сериозни намерения и предпочитате дългите връзки.

Рационални сте и не харесвате резките промени в живота. Чувствителни сте с мек характер и ви е грижа за мнението на другите.

Линията на лявата ръка е по-надолу

Вие предпочитате по-възрастни партньори и сте по-мъдри от връстниците си. Знаете как да обичате и сте романтични. Често се доверявате на шестото си чувство, което рядко ви подвежда.

Линията на лявата ръка е по-нагоре

Вие не бързате да имате сериозна връзка и не смятате, че любовта е гаранция за вашето щастие. Но когато най-после изберете някого, това ще бъде мъж, който е по-млад от вас или с различна националност. Обичате с очите си и сте уверени в себе си. Вие сте целенасочен и независим човек, който лесно преодолява трудностите.

Още от категорията
Коментари