Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
3-те зодии пленителки на мъжките сърца, имат толкова много ухажори, че няма шанс да останат сами! 3-те зодии пленителки на мъжките сърца, имат толкова много ухажори, че няма шанс да останат сами!
Facebook Twitter Google+Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че някои от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата... 3-те зодии пленителки на мъжките сърца, имат толкова много ухажори, че няма шанс да останат сами!

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че някои от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други.

Рак

Жената Рак по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ? Често са със светъл цвят. Лицето е с черти, които трудно ще се забравят.

Излъчват енергия, ентусиазъм и страст.

Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

 

Лъв

Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодия Лъв са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки. Скорпион Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия,

 

 Скорпион

Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дума, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори.

 

Още от категорията
Коментари