Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-голямата тайна на Хаваите в СНИМКИ Най-голямата тайна на Хаваите в СНИМКИ
Facebook Twitter Google+Туристи от цял ​​свят пътуват до Хаваите, за да се насладят на прекрасния пейзаж на островите и невероятните пешеходни преходи, които предлагат.... Най-голямата тайна на Хаваите в СНИМКИ

Туристи от цял ​​свят пътуват до Хаваите, за да се насладят на прекрасния пейзаж на островите и невероятните пешеходни преходи, които предлагат. Както и да се освежат под един от многото водопади в този рай на земята.

Оаху – най-популярният остров на архипелага сред туристите, предлага изобилие от водопади, макар че много от тях са претъпкани с хора.

 

Theres always something beautiful outside.

#koloagulch #luckywehikehi #beautifulhi #meandafalls

A post shared by Jef Tamayo (@uknojef) on Feb 18, 2017 at 10:22pm PST

Вместо да избирате най-популярните пешеходни преходи обаче, можете да тръгнете по най-малко посещаваните пътеки, за да намерите някои от по-изолираните водни басейни на острова.

Koloa Gulch, на североизточното крайбрежие на Оаху, се намира в района на Коолау и предлага по-уединено преживяване.

 

#hikehawaii #backpacker_photography #travelphotography #unlimitedhawaii #koloagulchhike #koloagulch #natgeotravel #natgeo #optoutside #adventure16 #vasque #rei #letshike #rainforest #backcountry #waterfall #oahu #hawaiistagram #backcountryhawaii #solitude #green #river #stream #pacific #remote #brutalhike #waterfalls #ig_waterfalls #landscape_lovers #kuliououridge

A post shared by Tim (@occasional_hiker) on Aug 18, 2016 at 10:04pm PDT

Посетителите трябва да получат разрешение за екскурзия и лагер в района, а пътуването от осем километра често отказва много хора.
Разбира се, маршрутът е изтощителен – той ще ви преведе през гъста растителност и изисква скално катерене и преминаване през студените води на потоци, но гледката си струва всяка крачка.

 

All this rain makes for big waterfalls! Who’s up for a hike this weekend?? #koloagulch #Hauula #hilife #hawaii #oahu #windwardside #eastside #waterfall #letsgohiking #rainydays #turtlefalls

A post shared by Deanna Palmer (@deannapalmer32) on Dec 22, 2014 at 12:53pm PST

Преди да се отправите по него, е важно да проверите времето, тъй като силните дъждове могат да причинят наводнения в долината.

Още от категорията
Коментари