Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Приятелка ми препоръча това чудо на чудесата-Свалих 3 кг от раз-Готвя се за плажа вече! Приятелка ми препоръча това чудо на чудесата-Свалих 3 кг от раз-Готвя се за плажа вече!
Facebook Twitter Google+Въпреки известен скептицизъм, напитките са добро решение да се борим с излишните килограми. При жените има положителни отзиви. Сместа, която ще представим днес,... Приятелка ми препоръча това чудо на чудесата-Свалих 3 кг от раз-Готвя се за плажа вече!

Въпреки известен скептицизъм, напитките са добро решение да се борим с излишните килограми. При жените има положителни отзиви.

Сместа, която ще представим днес, насърчава изгарянето на мазнините и има слабително действие. Важна информация за хора, страдащи  често от запек, който предизвиква чувство на тежест и отравяне на организма.

Естествена напитка, която трябва да пиете преди лягане – това е специален трик. По време на сън, тялото ни е в състояние да регенерира мускули, но с мазнините не става нищо. Купичка от еликсира доведе до повишаване на метаболизма и изгаряне на мазнините толкова бързо!

съставки:

250 мл вряла вода, 
половин лимон 
няколко стъбла от магданоз 
щипка канела 
1 чаена лъжичка ябълков оцет 
1 чаена лъжичка мед

Получаване:

Във вода на стайна температура, се добавя нарязан лимон и магданоз. Оставете да къкри за известно време, за предпочитане сутрин и да престои до вечерта. След това , добавете мед, канела и ябълков оцет.

Консумирайте напитката преди лягане, два часа след вечеря.

На втория ден ще се почувствате разликата – може да бъдете до 500 грама по-леки!

След 2 седмици, дай си почивка в продължение на 3 дни.

Още от категорията
Коментари