Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Шок в британския кралски двор! Принц Хари сложи пръстен на Меган Маркъл (СНИМКА) Шок в британския кралски двор! Принц Хари сложи пръстен на Меган Маркъл (СНИМКА)
Facebook Twitter Google+В миналото той ѝ подари гривни  и огърлица. Сега принц Хари подари на любимата си Мегън Маркъл халка, но – за съжаление... Шок в британския кралски двор! Принц Хари сложи пръстен на Меган Маркъл (СНИМКА)

В миналото той ѝ подари гривни  и огърлица. Сега принц Хари подари на любимата си Мегън Маркъл халка, но – за съжаление на актрисата и светските репортери, тя е предназначена за нейния палец, а не за безименния пръст на лявата й ръка.

Очевидно, изчерпвайки възможностите за подаряване на бижута преди годежния пръстен, принцът си е спечелил известно време със златната залъгалка.
 
Според източници, близки до снимачната площадка на сериала „Костюмари”, в който Меган играе, актрисата маха пръстена само когато се превъплащава в сексапилната Рейчъл Зейн.


 
Източник каза пред „Мейл он Сънди”: „Това е златна халка и Хари я ѝ е дал преди шест седмици. Тя с радост казва на всички на снимачната площадка от кого е подръка. По думите ѝ, халката е малко голяма, затова тя я носи на палеца си, за да нея изгуби”./
 

Още от категорията
Коментари