Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да накараме ноктите си да растат по-бързо Как да накараме ноктите си да растат по-бързо
Facebook Twitter Google+   Търсили ли сте начини, по които можете да накарате ноктите си да пораснат по-бързо, за да можете да си направите... Как да накараме ноктите си да растат по-бързо

бърз разтеж на ноктите

 

Търсили ли сте начини, по които можете да накарате ноктите си да пораснат по-бързо, за да можете да си направите така желаните декорации за маникюр? В тази статия съм събрала едни от най-лесните и ефикасни съвети, с които можете да постигнете желаните дълги нокти без много усилия. Спазвайте следващите няколко препоръки и направете ноктите си зашеметяващи.

 

Приемайте витамини

Една от най-важните стъпки за да имате красиви и дълги нокти е да приемате дневната си доза витамини, а именно Витамин A, B, C и D.

Можете да извлечете тези витамини от храната, с която се храните, или да приемате допълнително витамини на хапчета.

Приема на витамини ще направи ноктите ви по здрави и определено ще забърза техния растеж.

 

Приток на кръв към пръстите

Знаете ли, че притока на кръв към пръстите ви е един от най-ефективните начини, по които можете да помогнете на вашите нокти да пораснат по-бързо? Ако често пишете, готвите, свирите на пияно или друга дейност, свързана с движението на пръстите ви, то вашите нокти определено ще растат по-бързо. Аз определено виждам ефекта от този съвет, така че движете пръстите си имате дълги нокти.

 

Почиствайте и овлажнявайте ноктите си

Един от най-важните съвети за постигането на здрави и дълги нокти е редовното почистване и хидратиране на ръцете и кожичките. Използвайте специално подхранващо масло за кожичките си и нанасяйте защитен лак върху ноктите си, който да ги предпази от чупене и лющене.

 

Намалете употребата на пила за нокти

Всички обичаме добре оформени нокти, но прекалената употреба на пилата може да окаже негативно влияние върху вашите нокти и да попречи на техния растеж. Избягвайте честото пилене на ноктите и когато го правите го правете с плавни редуващи се движения – наляво и надясно.

 

Втрийте чесън в ноктите си

Това е един от най-странните съвети за постигането на дълги нокти, но ако искате здрави и силни нокти, то тогава определено си заслужава да опитате. Вземете една скилидка чесън, втрийте я в ноктите си, изчакайте 30 минути и отмийте с вода. За да предотвратите силната миризма на чесъна след процедурата, потопете ноктите си в сок от лимон за около 5 минути. Другият вариант е да изстискате сока от чесъна и да го добавите към лака за нокти, който след това да нанесете върху ноктите си. Чесъна определено ще ви помогне да заздравите ноктите си.

 

бърз разтеж на ноктите

„За жената“

Още от категорията
Коментари