Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да накараме ноктите си да растат по-бързо Как да накараме ноктите си да растат по-бързо
  Търсили ли сте начини, по които можете да накарате ноктите си да пораснат по-бързо, за да можете да си направите така желаните декорации... Как да накараме ноктите си да растат по-бързо

бърз разтеж на ноктите

 

Търсили ли сте начини, по които можете да накарате ноктите си да пораснат по-бързо, за да можете да си направите така желаните декорации за маникюр? В тази статия съм събрала едни от най-лесните и ефикасни съвети, с които можете да постигнете желаните дълги нокти без много усилия. Спазвайте следващите няколко препоръки и направете ноктите си зашеметяващи.

 

Приемайте витамини

Една от най-важните стъпки за да имате красиви и дълги нокти е да приемате дневната си доза витамини, а именно Витамин A, B, C и D.

Можете да извлечете тези витамини от храната, с която се храните, или да приемате допълнително витамини на хапчета. Приема на витамини ще направи ноктите ви по здрави и определено ще забърза техния растеж.

 

Приток на кръв към пръстите

Знаете ли, че притока на кръв към пръстите ви е един от най-ефективните начини, по които можете да помогнете на вашите нокти да пораснат по-бързо? Ако често пишете, готвите, свирите на пияно или друга дейност, свързана с движението на пръстите ви, то вашите нокти определено ще растат по-бързо. Аз определено виждам ефекта от този съвет, така че движете пръстите си имате дълги нокти.

 

Почиствайте и овлажнявайте ноктите си

Един от най-важните съвети за постигането на здрави и дълги нокти е редовното почистване и хидратиране на ръцете и кожичките. Използвайте специално подхранващо масло за кожичките си и нанасяйте защитен лак върху ноктите си, който да ги предпази от чупене и лющене.

 

Намалете употребата на пила за нокти

Всички обичаме добре оформени нокти, но прекалената употреба на пилата може да окаже негативно влияние върху вашите нокти и да попречи на техния растеж. Избягвайте честото пилене на ноктите и когато го правите го правете с плавни редуващи се движения – наляво и надясно.

 

Втрийте чесън в ноктите си

Това е един от най-странните съвети за постигането на дълги нокти, но ако искате здрави и силни нокти, то тогава определено си заслужава да опитате. Вземете една скилидка чесън, втрийте я в ноктите си, изчакайте 30 минути и отмийте с вода. За да предотвратите силната миризма на чесъна след процедурата, потопете ноктите си в сок от лимон за около 5 минути. Другият вариант е да изстискате сока от чесъна и да го добавите към лака за нокти, който след това да нанесете върху ноктите си. Чесъна определено ще ви помогне да заздравите ноктите си.

 

бърз разтеж на ноктите

„За жената“

Сподели:
Коментари