Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Брад Пит и Анджелина Джоли отново заедно! Какво се случва? Брад Пит и Анджелина Джоли отново заедно! Какво се случва?
Facebook Twitter Google+След скандала холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се виждат тайно от децата Панаирите, които се вдигнаха около развода на Брад Пит и... Брад Пит и Анджелина Джоли отново заедно! Какво се случва?

След скандала холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли се виждат тайно от децата

Панаирите, които се вдигнаха около развода на Брад Пит и Анджелина Джоли, скоро може да се заменят от хубави новини за феновете им – пише „Уикенд“. Актьорите са заровили томахавките на войната и изненадващо може да се съберат – отбелязва изданието.
Това се шушука от седмица сред приятелите им, които били шокирани от новината, че съпрузите се виждат тайно на срещи.

„И двамата са притеснени от всичко, което се случи, и няма да бързат с решението си.

Но е факт, че нещо се случва, след като Брад Пит даде онова интервю, в което призна за грешките си“ – издават близки до двойката.

Отношенията между съпрузите започнаха да се подобряват, след като Пит поиска извинения от семейството си. Техни познати разказват пред изданието „Лайф енд стайл“, че Анджелина Джоли вижда как се старае Брад и не можела да му устои.
„Очевидно е, че Брад е още по-влюбен в Анджелина и тя също го обича“ – коментира източникът.

По негово потвърждение децата на звездите нищо не знаят. Те продължават да прекарват повече време с майка си и да се виждат само през уикендите с татко си в неговия дом. Така свиквали с новото положение, в което родителите им не живеят под един покрив.

Още от категорията
Коментари