Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какво разкрива любимият Ви цвят за личността Ви и за бъдещето Ви Какво разкрива любимият Ви цвят за личността Ви и за бъдещето Ви
Facebook Twitter Google+Вашият любим цвят разкрива вашия характер, казва пионер в областта на изследването на цветовете. Фабер Биърн, автор на 24 книги за цветовете,... Какво разкрива любимият Ви цвят за личността Ви и за бъдещето Ви

Вашият любим цвят разкрива вашия характер, казва пионер в областта на изследването на цветовете.

Фабер Биърн, автор на 24 книги за цветовете, каза:

“Възможно е да се направят доста точни преценки за значението на цветовите, предпочитанията и техните разкрития за личността.”

Ето цветен тест, за да разберете неща на личността си, които никога не сте знаели.

Просто изберете любимия си цвят от представените тук девет – и прочетете резултатите по-долу

Черно. Хората, които избират черно като любим цвят, често са художествени натури и са много чувствителни. Докато тези хора не са интроверти, те са внимателни с подробностите на живота си и не споделят лесно с другите.

Бяло. Хората, които харесват бялото, често са организирани и логични и нямат много затруднения в живота си.

Червено. Тези хора, които обичат червеният цвят, живеят на максимални обороти и са упорити и решителни в своите начинания.

Синьо. Ако синьото е вашият любим цвят, Вие обичате хармонията, надеждни сте, чувствителни и винаги полагате усилия да мислите не само за себе си, но и за другите.

Обичате да пазите нещата чисти и подредени и да чувствате, че стабилността е най-важният аспект в живота.

Зелено. Тези, които обичат зеления цвят, често са привързани, лоялни и откровени. Хората, обичащи зеленото, също са наясно с това, което другите мислят за тях и считат, че репутацията им е много важна.

Жълто. Вие се наслаждавате на ученето и споделянето на знанията си с другите. Намирането на щастие е лесно за вас, а други ще ви сравнят със слънцето.

Лилаво. Вие сте артистични и уникални. Имате голямо уважение към хората, но понякога можете да бъдете и доста арогантни.

Кафяво. Вие сте добър приятел и се стараете да сте човек, на когото може да се разчита. Блестящите предмети не са нещо, което желаете. Просто се нуждаете от един стабилен живот.

Сиво: Вие сте неутрални за живота, често до степен на безразличие. Ако обичате сивото, вие се опитвате да се предпазите от хаотичния външен свят, дори до точката на изолация от другите. Вие сте практични и спокойни, не обичате да привличате внимание и просто търсите спокоен живот.

“За жената”

Още от категорията
Коментари