Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Домът е проекция на душата на човека: Тези предмети блокират късмета Ви! Домът е проекция на душата на човека: Тези предмети блокират късмета Ви!
Facebook Twitter Google+Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира там по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви... Домът е проекция на душата на човека: Тези предмети блокират късмета Ви!

Домът е проекция на душата на човека.

Всичко, което се намира там по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви и вашето бъдеще.

Не всеки предмет обаче би могъл да бъде полезен.

Добре е да направите инвентаризация на жилището си и без съжаление да се отървете от онези неща, които задръстват енергийните потоци в дома ви и гонят далече късмет от вас.

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които открай време не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване.

Когато обувките ви са стъпкани до неузнаваемост или са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях.

Когато домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, домът ви привлича негативна енергия и не е нужно да се учудвате, когато не ви върви и постоянно се карате с близките си без повод.

Не е нужно да изпадате в крайност и да изхвърлите всичко, но все пак не е нужно и да задръствате дома си с непотребни неща.

Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки е добре да се изхвърлят, а не да се оставят в кухненските шкафове с години. Не спестявайте от нови чинии, още повече, че има много евтини варианти.

Същото важи и за счупените огледала. Докато ги пазите, няма да задържите любов за дълго до себе си.

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също не е нужно да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия. Ние мислим, че носят сантиментална стойност и ги пазим с години, но това е грешка. Върнете снимката на този човек или я накъсайте на малки парченца и я хвърлете. Можете по същия начин така да я изгорите, за да не използва някой парченцата с цел да навреди. Изхвърлете и подаръците от бившите си, тъй като обричат всяка следваща връзка на неуспех.

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също е нужно да бъдат изхвърлени.

Отървете се от ловните трофеи, мъртвите цветя и рапани. Тази остатъчна енергия може да повлияе лошо на здравословното ви състояние.

Не взимайте забравени или загубени вещи от улицата – не се знае каква енергия има притежателя им.

„За жената“

Още от категорията
Коментари