Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мислех да изхвърля всички бели ризи, но пробвах този трик! Петната изчезнаха и дрехите са като нови! Мислех да изхвърля всички бели ризи, но пробвах този трик! Петната изчезнаха и дрехите са като нови!
Facebook Twitter Google+ Петната от пот върху дрехите много пъти са ни карали да се откажем от любимата си тениска, риза или рокля. За да... Мислех да изхвърля всички бели ризи, но пробвах този трик! Петната изчезнаха и дрехите са като нови!

Петната от пот върху дрехите много пъти са ни карали да се откажем от любимата си тениска, риза или рокля. За да върнете стария блясък на дрехите и да ги спасите от хвърляне, приложете тези няколко супер трика, с помощта на неочаквани домакински продукти, които ефективно премахват следите от пот и не увреждат тъканите.

Лимонов сок

Смесват се равни количества прясно изцеден лимонов сок и вода. Със сместа намокрете петната от пот и подсушете повърхността.

 След това дрехите изперете стандартно с прах.

Аспирин

Натрошете 2 аспирина и ги смесете с чаша топла вода. Поставете сместа върху петното и оставете да действа около 3 часа, а след това изперете.

Сода

Содата смесете с малко вода, докато не получите смес като тесто.

С тънък слой намажете сместа върху петното и оставете да действа около 1 час. Изперете в пералнята по стандартен начин.

Готварска сол

Солта смесете с топла вода, разбъркайте, докато се разтопи и нанесете върху петната преди да изперете.

Бял оцет

Директно на петното нанесете оцет и оставете да действа няколко минути, а след това изперете.

С ъвет:  Нито една от изброените съставки за премахване на петната не трябва да се използва на нежни материали. Ако след първия опит, петното не излиза изцяло повторете процедурата докато получите чиста дреха без жълти петна от пот.

Още от категорията
Коментари