Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тежест, подуване на корема, умора? Как да извадите задържаната вода от тялото – 5 кг по-малко само за 3 дни! Тежест, подуване на корема, умора? Как да извадите задържаната вода от тялото – 5 кг по-малко само за 3 дни!
Facebook Twitter Google+Причините за задържане на вода могат да бъдат много, от навиците, до диетата ви. Дисбаланс на хормоните по време на менструален цикъл, бременност,... Тежест, подуване на корема, умора? Как да извадите задържаната вода от тялото – 5 кг по-малко само за 3 дни!

Причините за задържане на вода могат да бъдат много, от навиците, до диетата ви. Дисбаланс на хормоните по време на менструален цикъл, бременност, менопауза и ПМС може да направят една жена, да се чувства подута и не е тайна, че при много от тях, гърдите са „пълни“ няколко дни преди менструацията.

Един прекомерен прием на сол, захар и мазнини може да допринесе за задържане на вода, което допълнително ползи за недостатъчен прием на витамин В комплекс, протеини.

Бързото хранене и храната, са силно физиологичен акт, така че тялото започва да задържа вода, и ние смятаме, че сме подути в областта на корема и крайниците.

 Също така, хронични заболявания, такива като бъбреци, бял дроб, или артрит могат да доведат до задържане на вода.

Магданозът е растение, което ние използваме като подправка, а притежава „магически“ сили. количество му в хранителни продукти е все още малко, така че не е достатъчно, за да започне отстраняване на натрупаната течност от тялото. Магданозът е отличен съюзник в борбата срещу проблеми с уринирането, бъбречни заболявания и силен диуретик. Като средство за защита може да се използва корени и листа от магданоз.

Има много рецепти за приготвяне на чай от магданоз, читателка разказва: „Магданозът е истинско чудо. В четвъртък бях 72 кг, а два дни по-късно – пет килограма по-малко! Не става въпрос за теглото на мазнините, но на натрупаната течност, която бях събрала в тялото си. Чувствам се страхотно лека.“.

Читателите бяха помолени да обяснят как и по какъв начин използват магданоз, след като в продължение на няколко дни загубиха 5 кг.

Рецептата е съвсем проста.

Във вряща вода (около един литър), добавят се 5 супени лъжици нарязан магданоз.

Течността се се оставя да престои за около двадесет минути, след това прецедете чая и можете да го пиете или заедно със ситно нарязан магданоз.

Магданозеният чай може да се пие и топъл и студен.

Още от категорията
Коментари