Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
8 неща, които издават липсата на абсолютно всякакъв вкус и стил, карат ви да изглеждате евтино и развалят визията ви (снимки) 8 неща, които издават липсата на абсолютно всякакъв вкус и стил, карат ви да изглеждате евтино и развалят визията ви (снимки)
Facebook Twitter Google+Може да губите голяма част от времето и средствата си за актуализиране на гардероба, но в същото време да изглеждате безвкусно и... 8 неща, които издават липсата на абсолютно всякакъв вкус и стил, карат ви да изглеждате евтино и развалят визията ви (снимки)

Може да губите голяма част от времето и средствата си за актуализиране на гардероба, но в същото време да изглеждате безвкусно и без стил. Точно затова направихме списък от 8 признака, които преди всичко говорят за това, че жената няма усет за това как да се облича.

А вие правите ли модни грешки? Или напротив – вашата визия е обмислена

 

1. Мания към модните тенденции…

Ако принадлежите към категорията на лудите модни фенки, които не могат да оцелеят и един ден без лъскави списания, пазаруване и списъци на модни дрехи, това изобщо не е гаранция, че ще изглеждате стилно.

Няма нищо лошо в това, да бъдете в крак с времето и да следвате модните тенденции, но носете само това, което ви подхожда! Нали не искате да ви вземат за маниачка?

 

2. … или пълно отрицание на нея

Но, разбира се, да отричате модните тенденции, също не е необходимо. Престанете да се обличате с неща, които са били актуални преди 20 години. Чувствайте се свободни да експериментирате! Трябва да облечете бизнес костюм? Сменете скучните черни или бежови обувки с бели маратонки. Повярвайте ми, получава се супер!

3. Любов към имитации

Нито една уважаваща себе си жена, никога няма да си купи имитация. Това е голям срам, защото фалшивото се вижда отдалеч. Освен това, не е необходимо да си вземете имитация на известен бранд, когато за тези пари може да купите качествена кожена чанта, която ще ви служи дълго.

 

4.Липса на аксесоари…

Както е добре известно, „дяволът се крие в детайлите.“ Всяка стилна жена е в състояние да съчетае майсторски аксесоарите. Обици, необичаен шал, чанта в елегантни цветове – тези подробности допълват външния вид и ви правят запомняща се.

 

5. … или прекаляване с тях!

Между другото, възможно е и обратното: някои дами злоупотребяват с аксесоарите, така че дори и най-добрата визия е обречена на провал. Не следвайте политиката „Носете всичко най-хубаво при това веднага“, освен ако не искате да станете за смях.6. Неумение да се комбинират цветове

Не забравяйте, че не всеки може да комбинира успешно повече от три цвята в един тоалет. Ако се съмнявате в способностите си, не опитвайте да се превърнете в „дъга“. Бъдете много внимателни!7. Склонност към неуместно подбиране

Прозрачна рокля на съвещание, дълбоко деколте в офиса, твърде скучен костюм на среща или бяла рокля на сватбата на приятелката – всичко това е доста неуместно. Помислете за ситуацията, обстановката и повода. Подходящо облекло е сигурен залог за вашия моден успех.

 

8. Демонстрация на бельо

Не забравяйте, че стилно бельо – е едно, а стърчащото изпод дрехите бельо – нещо съвсем друго. Оставете в миналото 2000 година, когато виждащите се от дънките прашки се считаха за последен писък на модата. Същото важи и за тъмното бельо под нежни и деликатни блузи.

 

Бонус съвет:

Дрехи не по ваш размер

Как би ни се искало на всички да се вмъкнем в заветния S размер, но уви, това не е възможно. Избирайте дрехи според вашето тяло. Добре стоящата дреха, ушита сякаш за вас, ще ви приближи до титлата – жена с отличен вкус

 

 

Още от категорията
Коментари