Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ЛИЛИ ПАВЛОВА НАОСТРИ УШИ! ЕТО Я НАЙ-СКЪПАТА ЧАНТА НА СВЕТА! ВИЖТЕ ВИДЕО! ЛИЛИ ПАВЛОВА НАОСТРИ УШИ! ЕТО Я НАЙ-СКЪПАТА ЧАНТА НА СВЕТА! ВИЖТЕ ВИДЕО!
Facebook Twitter Google+Чантата Бъркин на Хермес счупи световния рекорд за най-скъпа подобна стока, като беше продадена на търг за внушителната сума от 380 хиляди... ЛИЛИ ПАВЛОВА НАОСТРИ УШИ! ЕТО Я НАЙ-СКЪПАТА ЧАНТА НА СВЕТА! ВИЖТЕ ВИДЕО!

Чантата Бъркин на Хермес счупи световния рекорд за най-скъпа подобна стока, като беше продадена на търг за внушителната сума от 380 хиляди долара в Хонконг.

Предния рекорд също се държеше от чанта Бъркин, която бе продадена за 300 000 долара през 2016-та година. Аукционната къща Кристис проведе търга, като те не искат да разкрият самоличността на купувача, но все пак разкриха някои детайли около сделката. Създадена през 2014 година, чантата, наричаната още „Хималая“ е направена от матирана крокодилска кожа, а по дръжките ѝ са инкрустирани 205 диаманта и  има 18-каратови златни закопчалки, пише edna.

bg.

Чантите „Хималая“ на Бъркин получават името си от техния специфичен цвят, който прелива от опушено сиво към перлено бяло, напомняйки на цветовете на планински връх. От компанията разкриват, че тези чанти са изключително редки, като тази година са произведени само една или две от този модел, защото процесът по боядисването и обработката на крокодилската кожа е много бавен и сложен. Цената, за която е продадена тази чанта е истинска изненада, защото нормалната ѝ пазарна цена варира между 190 000-250 000 долара. Чантата е била продадена доста бързо, като наддаването е продължило не повече от 10-15 минути.
Популярната чанта Бъркин е представена за първи път от Хермес през 1984 година и е кръстена на певицата, актриса и модел Джейн Бъркин.

Още от категорията
Коментари