Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това 10-годишно момче ще ви смае! Гримира се по-добре от повечето професионалисти (СНИМКИ/ВИДЕО) Това 10-годишно момче ще ви смае! Гримира се по-добре от повечето професионалисти (СНИМКИ/ВИДЕО)
Facebook Twitter Google+Можем да видим какво ли не в света на красотата, грима и модата. В социалните мрежи има много бюти специалисти и гримьори,... Това 10-годишно момче ще ви смае! Гримира се по-добре от повечето професионалисти (СНИМКИ/ВИДЕО)

Можем да видим какво ли не в света на красотата, грима и модата. В социалните мрежи има много бюти специалисти и гримьори, които да следваме, но наскоро попаднахме на един талант, който наистина ни остави впечатлени и то защото е едва на 10 и е момче!

Той се казва Джак и предизвиква истински фурор в света на грима. Изкуствените му мигли са идеално поставени, хайлайтърът му е по-блестящ от слънцето, а опушеният му грим е истински шедьовър.
Това малко момче показва, че талантът не познава граници, възраст или пол, пише edna.

bg.
 

 

 

 

Още от категорията
Коментари